Микровълновата е доста често използвана в повечето домове. Тя помага за бързо затопляне

...
Микровълновата е доста често използвана в повечето домове. Тя помага за бързо затопляне
Коментари Харесай

Взех 1 мокра кърпичка и я сложих в микровълновата, резултатът повече от убедителен, как не го знаех досега

Микровълновата е много постоянно употребена в множеството домове. Тя помага за бързо стопляне на храната, топене на месо и даже подготвяне на нещо вкусно. Всички тези процеси оставят мощни миризми и замърсители вътре в устройството. Хората постоянно не помнят да избършат микровълновата печка и мазнините се натрупват по стените с месеци. А след това почистването лишава доста повече време и старания.

За да улеснят задачата си, някои експериментатори тестват разнообразни способи за надзор на замърсяването. Понякога най-нелепите и странни от тях носят най-хубав резултат. Например мокри кърпички . Кой би си помислил, че няколко салфетки ще могат да се оправят даже с най- старите мазнини. Всичко е доста просто и лишава единствено няколко минути.

Влажните кърпички са толкоз крепко залегнали в живота ни, че постоянно имаме под ръка. Те се употребяват интензивно по пътя за стерилизация на ръцете, за избърсване на нещата и даже за грижа за децата. И ще почистим микровълновата с тях

Вземете пакет бебешки мокри кърпички. Именно в такива опаковки са в действителност хубави мокрите кърпички. И размерът е доста по-голям от нормално.

Извадете 7-10 салфетки и сложете в микровълновата. Колкото по-мръсна печката, толкоз повече кърпички ще ви трябват.

Затворете вратата и загрейте кърпичките за две минути в нормалнен режим. След избраното време цялата влага от тъканта се изпарява и се утаява по стените на микровълновата.

Носете ръкавици, с цел да избегнете изгаряния от горещите кърпички. Вземете и преминете през нечистите райони . Използвайте останалото, с цел да почистите изцяло микровълновата.

Не е належащо да употребявате спомагателни химикали. Мазнините от стените на микровълновата се отстраняват бързо и елементарно. Само за няколко минути фурната ви ще бъде чиста и единствено куп мръсни салфетки ще ви припомнят за предишното състояние.

Необичаен метод за почистване трябва да ви хареса. Можете също да избършете микровълновата с влажна забрадка след всяка приложимост. Всъщност вярната грижа и зачитането на технологиите ще усилят експлоатационния им живот. Един лимон ще ви помогне да се отървете от неприятната миризма вътре.

ЗАЖЕНАТА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР